Tømrerarbejde med stor kvalitet og over 30 års erfaring

Jeg har 30 års erfaring som tømrer og 10 års erfaring som selvstændig tømrermester. Jeg har selvsagt arbejdet med de fleste typer af tømreropgaver og laver alt indenfor reparationer, forsikringsskader, renoveringer, facadeløft, vinduer og nybyggeri af huse og lejligheder.

Jeg er bosat i Smørum og i Kikhavn og arbejder derfor med opgaver i begge nærområder.

Certificeringer

 • Køkkener: HTH, Kvanum, Uniform
 • Vinduer: Outline, Storke, Rationel, Velux.
 • Facader: Ivarsson,
 • Totalentrepriser

  Totalentrepriser er store projekter som nyt hus, badeværelse eller køkken, hvor der er er brug for håndværkere med forskellige kvalifikationer. Jeg har et netværk af kvalificerede fagmænd fra fag som vvs, murer, elektriker og kloak. Vi har samarbejdet om mange projekter, derfor kan jeg lede hele dit byggeprojekt og sørge for et veludført projekt.

  Hus

  Hvis du skal bygge nyt hus kan jeg hjælpe med hele projektet. Se blandt andet sommerhus fra Kikhavn i Nordsjælland her

  Køkken

  Jeg er certificeret og har stor erfaring med køkkener fra HTH, Kvanum og Uniform. Mit speciale er større og mere avancerede køkkenprojekter. Så hvis du har et specielt ønske er jeg sikker på at jeg kan hjælpe dig.

  Badeværelse

  At bygge nyt badeværelse er et stort projekt. Specielt hvis der skal arbejdes med kloak, vvs og gulvstøbning, kræves mange forskellige fagmænd. Som bygherre kan det være svært at bevare overblikket, men jeg hjælper gerne.
  Jeg har stor erfaring med nye badeværelser i København.

  Entrepriser

  Er opgaver som jeg kan varetage alene som tømrermester. Eksempelvis er facade reparationer og ændringer entrepriser som jeg har stor erfaring med. Jeg gennemgået flere kurser og har certificeringer fra vinduesproducenter som Outline Velux, Velfac og Storke

  Jeg laver også Ivarsson facader. Ivarsson facader er vedligeholdelsesfri beklædninger der kan påsættes alle huse.
  Der er store fordele for parcelhus ejere i at vælge denne løsning.

  Om- og tilbygninger

  Jeg udfører alle former for om og tilbygninger, eksempelvis har jeg lavet utallige terrasser og udhuse. Derudover arbejder jeg også med restaurering af gamle huse og lejligheder.

  Tilbud

  Jeg vil meget gerne give dig et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt hvis du kontakter mig og forklarer lidt om dit projekt. Du kan ringe til mig eller bruge kontaktformularen på hjemmesiden. Jeg ringer dig også gerne op hvis du efterlader dit telefonnummer.

  Skriv til mig